Working Test tréning Gyúrón!


2011-09-24-én working test tréninget tartunk Gyúrón a Tordaszoo területén.

 

A tréninget Király Olivér és Karai Csaba tartja. Kérjük online jelentkezzetek az alábbi linken!

http://retrieverklub.hu/aktualitasok/jelentkezes.php?vid=75

 

Nevezési határidő: 2011.09.21.!!!

 

A tréning díja HRK  klubtagoknak 4.000,- Ft, nem HRK  klubtagoknak 5.000,- Ft, kutya nélkül HRK klubtagoknak 1.000,- Ft, nem HRK klubtagoknak 2.000,- Ft. (kutya nélkül jelentkezni az info@retrieverclub.hu  e-mail címen lehet!)

Kérjük a nevezési díjat a helyszínen rendezzétek!

 

Regisztráció 2011.09.24-én reggel 8 órakor a Tordaszoo területén. (felsőbb osztályoknak a nevezés létszámától függően később adjuk meg)

 

A tréning célja megismertetni ezt a versenyformát, kezdőknek kedvet csinálni, bátorságot szerezni a nevezéshez, haladóbbaknak az esetlegesen felmerülő problémákra megoldást találni. Az elképzelésünk az, hogy a tréning mint egy verseny működne, az osztályotoknak megfelelő feladatot kaptok, a "bírók"  lepontozzák, a különbség annyi, hogy minden hibátokat korrigálják, tanácsokat adnak, elmagyarázzák, hogy mire miért annyi pontot kaptatok, s természetesen a végén nem állítunk sorrendet. 

 

A tréninget egész naposra tervezzük, ebédelési lehetőségnek a Tordaszoo területén működő büfét ajánljuk (szendvics, melegszendvics, üditők ...). Kérjük a terület tisztaságára figyeljetek!

 

Megközelíthetőség:

Útvonal: Autópályán_ Az M7 autopályáról a 28 km után kell letérni (Martonvásár, Tordas, Gyúró kijárat). A kihajtónál jobbra kell fordulni, Tordas, Gyúró irányába. Az első település Tordas, végig a főutat kell követni (ami eléggé kanyargós, de nem kell letérni róla). Következő település Gyúró, itt is végig a főutat kell követni. Egy V alakú elágazás (középen van a Hársfa Söröző) jobb ágán kell továbbhaladni az aszfaltos út végéig, itt jobbra kanyarodva a földútra már látható a TordasZoo (terelő táblák lesznek a földúton)

 

7-es főúton: Budapest felől a régi 7-es főúton Martonvásárig kell jönni, itt a lámpás kereszteződésnél jobbra (M7 autópálya, Gyúró felé), majd végig a főutat követve elhagyjuk Martonvásárt, az út átvezet az autópálya alatt, majd beérkezünk Tordasra. Innen pedig az útvonal megegyezik a korábban leírtakkal.  

 

GPS koordináták:

 

Hosszúság: 18.741950

Szélesség: 47.378010 


...vissza az aktualitásokhoz