Retriever Rescue


Kedves Klubtagok!

Továbbítom Nektek a Retriever Rescue felhívását és kérlek Benneteket, hogy lehetőségeitekhez mérten segítsétek munkájukat, hogy minél kevesebb gazdátlan retriever bolyongjon az utcán:

 

Kedves Retrieverbarátok, Támogatóink!

 

Örömmel értesítünk minden retriever rajongót, hogy elkészült a 2012-es fajtamentő naptárunk! Ha szeretnéd, hogy rád is kis védenceink mosolyogjanak minden nap, akkor támogasd Egyesületünket minimum 2000 Ft-tal és mi cserébe elküldjük az idén is igazán szépre sikerült naptárunkat! A naptár mérete álló A3, az oldalak sztárjai pedig általunk mentett csodálatos retrieverek! Támogatás menete:

 

1. Küldj egy emailt (serzsu@retrieverhelp.hu) vagy a fórumon privát üzenetet Serzsunak! Ne felejtsd el megírni, hogy hány naptárat szeretnél, a neved, a címed és az átvétel módját!*
 
2. Utald el támogatásodat Egyesületünk számlaszámára: 10400140 - 50515653 - 53521002 (K&H), amint a számlánkon a pénz, már csomagoljuk is a naptárt neked!
 
3. Tedd ki a naptárt falra, és mindennap büszkén gondolj arra, hogy Te is tettél a mentett retrieverekért! Ne feledd, minél több embernek szólsz a naptárról és ők támogatnak minket, mi annál több kutyusnak tudunk jövőre is segíteni!
 

Köszönjük az Egyesület tagjai és a mentett kutyusok nevében is!


...vissza az aktualitásokhoz