Gyakorlási lehetőség vizsgákra!!!


A klub 2012-02-25-én Gyúrón, a TordasZoo területén, reggel 8 órai kezdettel tréninget tart a képesség, illetve munkavizsgára készülőknek. A tréning természetesen már az új szabályzatok feladataival zajlik.

 

Célunk, hogy bemutassuk az új szabályzatokat a gyakorlatban is. A képességvizsgára készülő kutyák találkozhatnak vaddal, lövéssel. 

 

A program szabadon látogatható, szívesen látunk mindenkit aki vizsgázni szeretne majd a kutyájával, vagy akár csak érdeklődik és szívesen megnézné a feladatokat! Kutya nélküli részvétel ingyenes!

 

A tréningező kutyáknak természetesen biztosítunk vadat, valamint a vizsgákon használatos sörétes puskából adunk le lövéseket. A munkavizsga tréninget Király Olivér és Erdős László tartja, a képességvizsgázóknak Karai Csaba segít majd.

 

A trénereink természetesen nem csak a feladatokat mutatják be, hanem korrigálják az esetleges hibákat, tanácsot adnak azok otthoni javítására,  2012.03.25.-én ugyanitt már várjuk a kutyákat vizsgázni.

 

A tréningre  online lehet jelentkezni (kell is!) az alábbi linkeken 2012.02.15.-ig.

képességvizsga tréningre itt: Jelentkezés

munkavizsga tréningre  itt: Jelentkezés

 

A tréning díja képességvizsgára készülőknek 2012-es MEOE tagsággal 4.000,- Ft/kutya (nem MEOE tagoknak 8.000,- Ft/kutya), munkavizsgára készülőknek 2012-es MEOE tagsággal 6.000,- Ft/kutya (MEOE tagsággal nem rendelkezőknek 12.000,- Ft/kutya).

 

A helyszínen regisztrációnál lehetőséget biztosítunk  a 2012-es HRK tagsági díj rendezésére, illetve belépésre.

 

A tréninget 8-tól kb 14 óráig tervezzük, ebédelési lehetőségnek a Tordaszoo területén működő büfét ajánljuk (szendvics, melegszendvics, üditők ...). Kérjük a terület tisztaságára figyeljetek!

 

Megközelíthetőség:

Útvonal: Autópályán_ Az M7 autopályáról a 28 km után kell letérni (Martonvásár, Tordas, Gyúró kijárat). A kihajtónál jobbra kell fordulni, Tordas, Gyúró irányába. Az első település Tordas, végig a főutat kell követni (ami eléggé kanyargós, de nem kell letérni róla). Következő település Gyúró, itt is végig a főutat kell követni. Egy V alakú elágazás (középen van a Hársfa Söröző) jobb ágán kell továbbhaladni az aszfaltos út végéig, itt jobbra kanyarodva a földútra már látható a TordasZoo (terelő táblák lesznek a földúton)

 

7-es főúton: Budapest felől a régi 7-es főúton Martonvásárig kell jönni, itt a lámpás kereszteződésnél jobbra (M7 autópálya, Gyúró felé), majd végig a főutat követve elhagyjuk Martonvásárt, az út átvezet az autópálya alatt, majd beérkezünk Tordasra. Innen pedig az útvonal megegyezik a korábban leírtakkal.  

 

GPS koordináták:

 

Hosszúság: 18.741950

Szélesség: 47.378010 


...vissza az aktualitásokhoz