Hideg vadas tréning kezdőknek is!!!


2012-05-05-én hideg vadas tréninget tart Erdős László a TordasZoo területén!

 

Reggel 9 órai kezdéssel várjuk a kezdő kutyusokat! A délelőtti tréning témája: ismerkedés a kacsával, légszimat, jelölés (gyakorlatilag a képességvizsgára egy kis felkészülés). Laci minden kutyussal külön foglalkozik, így lehetőség nyílik arra is, hogy aki már a képességvizsga szintjén túl van kicsit nehezebb feladatot kapjon.

 

A kezdő osztályra jelentkezni az alábbi linken lehet és kell (az E osztályt jelöljétek!): http://retrieverklub.hu/aktualitasok/jelentkezes.php?vid=83

 

Délután 14:00 kezdéssel várjuk azokat a kutyákat, akik már jól kezelik a vadat (nincs gond a felvétellel, átadással). A délutáni tréning témája a cold game test.

 

A haladó osztályra jelentkezni az alábbi linken lehet és kell (az L, M illetve S osztályt jelöljétek, képzettségtől függően) : http://retrieverklub.hu/aktualitasok/jelentkezes.php?vid=83

 

A tréning díja kezdő osztályban tagoknak 3.000,- Ft (nem tagoknak 5.000,- Ft), haladó osztályban tagoknak 5.000,- Ft (nem tagoknak 7.000,- Ft), melyet a helyszínen kérünk rendezni! A helyszínen HRK tagsági díj fizetése, belépés a klubba lehetséges, melynek éves díja 9.000,- Ft.

Nevezési határidő: 2012.05.02.

 

Helyszín:

 

Útvonal: Autópályán_ Az M7 autopályáról a 28 km után kell letérni (Martonvásár, Tordas, Gyúró kijárat). A kihajtónál jobbra kell fordulni, Tordas, Gyúró irányába. Az első település Tordas, végig a főutat kell követni (ami eléggé kanyargós, de nem kell letérni róla). Következő település Gyúró, itt is végig a főutat kell követni. Egy V alakú elágazás (középen van a Hársfa Söröző) jobb ágán kell továbbhaladni az aszfaltos út végéig, itt jobbra kanyarodva a földútra már látható a TordasZoo (terelő táblák lesznek a földúton)

 

7-es főúton: Budapest felől a régi 7-es főúton Martonvásárig kell jönni, itt a lámpás kereszteződésnél jobbra (M7 autópálya, Gyúró felé), majd végig a főutat követve elhagyjuk Martonvásárt, az út átvezet az autópálya alatt, majd beérkezünk Tordasra. Innen pedig az útvonal megegyezik a korábban leírtakkal.  

 

GPS koordináták:

 

Hosszúság: 18.741950

Szélesség: 47.378010 

 

HRK    

 

 

 


...vissza az aktualitásokhoz