Felhívás!


Felhívás golden retriever, chesapeake bay retriever és nova scotia duck tolling retriever tulajdonosok, leendő tulajdonosok, tenyésztők és leendő tenyésztők részére

 

A MEOE – mint 2013. augusztus 13-án honlapján megjelentette, – valamilyen módon megkezdte szövetséggé alakulását, ezért a privát tagok felvételét megszüntette. (Mivel egy szövetségnek csak önálló jogi személyiséggel rendelkező egyesületek lehetnek a tagjai, magánszemélyek nem.) Emiatt azt kéri, akik tagok szeretnének lenni, keressék fajtájuk elismert tenyésztő szervezetét.

 

FENTI FAJTÁK ELISMERT TENYÉSZTŐ SZERVEZETE A GOLDEN RETRIEVER KÖR.

 

A MEOE mellékelt táblázatában a GRK-t nem tüntette fel, mivel a GRK nem tagja, hanem szerződéssel társult külső partnere a MEOE-nek. Szerződésünk szerint egymás tagságát kölcsönösen elismerjük.

 

Fentiekből következik, valamint a GRK alapszabálya szerint, aki a MEOE-nél fizette tagsági díját 2013-as évre az Egyesület tagként "átvenni" nem tudja. A GRK-ba az alapszabály szerint az éves 9.000,- Ft tagsági díj befizetése mellett  bármikor be lehet lépni. Tudjuk, hogy azoknak akik a MEOE-nél rendezték tagságukat idén ez nem reális. Javasoljuk, hogy a 2013-as évre jelöljétek be a MEOE táblázata szerinti MEOE tagszervezetek egyikét, 2014-es évre pedig várjuk jelentkezéseiteket!

 

Tagjaink, akik már az idei évben is a GRK-hoz küldték el tagsági felvételi igényüket és rendezték a tagdíjukat jogosultak továbbra is MEOE-FCI rendezvényeken a kedvezményekhez, hisz a MEOE-vel kötött szerződés szerint egymás tagságát elfogadjuk.

 

 

Kádár Eszter

 


...vissza az aktualitásokhoz