Working Test és Tréning


Augusztus 5-én, szombaton első alkalommal ad otthont a Kingsdale Farm, Jásdon egy Working Test-nek, majd másnap ugyanitt egy tréning kerül lebonyolításra.

 

Az esemény a GRK (Golden Retriever Kör) és annak elnöke, Kádár Eszter védnökségével jön létre, a házigazda és az események koordinátora Király Olivér lesz.

 

Ez a verseny több célból jött létre:

 

1. Charity Working Test – vagyis egy jótékonysági rendezvény, mely ez alkalommal azt jelenti, hogy a hétvége teljes bevétele a GRK Field Trial alapjába kerül, hogy financiálisan segítse a jövőbeni Trial-ok szervezését.

 

2. 2017-ben számos új retriever-es bíró kapta meg az igazolványát. Ezen a rendezvényen lehetőséget szeretnénk adni 5 új bírónak, hogy ebben a státuszban is bemutatkozhassanak és elinduljon a bírói karrierjük

 

3. Bár a hazai retriever-es társadalom viszonylag kicsi, így is csoportokra oszlik. Nagyon bízunk benne, hogy ez a rendezvény egy lépés lehet abba irányába, hogy a közös hobby összehozza az embereket, így a versenyt követően egy pikniket szervezünk, melyen reméljük minél többen részt vesznek majd. A pikniken grillezni fogunk, evőeszközökről, tányérról, pohárról gondoskodunk, de kérjük ha lehetőséged van, akkor járulj Te is hozzá bármilyen étellel vagy itallal az eseményhez!

 

A bíróink a következők leszek:

 

Marosfalvi Emese, Bakó István, Deák Gábor, Garai László és Dr Szántay Csaba Nagyon köszönjük nekik hogy elfogadták a felkérésünket és sok sikert kívánunk bírói pályafutásukhoz!

 

A vasárnapi tréningen a trénerek (résztvevők számának függvényében változhat): Szendrei Nicolett, Deák Gábor, Király Olivér

 

A Working Test 4 osztályban kerül megrendezésre:

 

E (Puppy) és L (Novice) a délelőtt folyamán, majd az M (Intermediate) és S (Open) délután

 

Nevezési díjak: 8.000 Ft/első kutya, majd minden további kutya (vagy más osztály) 6.000 Ft

Nevezési határidő – 2017.07.28.

 

2017.08.05.-i (szombat) WORKING TEST-re az alábbi linken lehet jelentkezni: http://retrieverklub.hu/aktualitasok/jelentkezes.php?vid=165

 

2017.08.06.-i tréningre az alábbi linken lehet jelentkezni:

http://retrieverklub.hu/aktualitasok/jelentkezes.php?vid=166

 

Várunk mindenkit szeretettel!


...vissza az aktualitásokhoz